Вести

Град Зајечар и ове године организује одлазак 100 пољопривредника на Међународни сајам пољопривреде у Новом Саду

Град Зајечар и ове године организује одлазак 100 пољопривредника на Међународни сајам пољопривреде у Новом Саду

У току је пријава заинтересованих пољопривредних произвођача са територије града Зајечара за Међународни сајам у Новом Саду.

Сајам ће се одржати у уторак 24.05.2022. године, а посета се организује са циљем упознавања и едукације са новим достигнућима у области пољопривредне производње и механизације. Јавним позивом предвиђено је да на сајам иде 100 пољопривредних произвођача.

Право на подношење пријаве по овом Jавном позиву имају сви заинтересовани пољопривредници, (физичка лица-носиоци регистрованих пољопривредних газдинстава, или чланови регистрованог пољопривредног газдинства) на територији града Зајечара.

Пријава са документацијом може се извршити на услужном центру Градске управе Зајечар или поштом на адресу: Град Зајечар - Комисија за подстицање развоја пољопривреде, Трг ослобођења број 1, 19000 Зајечар са назнаком Пријава за сајам пољопривреде у Новом Саду.

За пријаву је потребно понети копију личне карте и Извод из регистра пољопривредног газдинства.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.