Вести

Одржана 33. седница Градског већа града Зајечара

Одржана 33. седница Градског већа града Зајечара

Данас је у сали Скупштине града Зајечара одржана 33. седница Градског већа, којом је председавао градоначелник Зајечара и председник Градског већа Бошко Ничић.

Већници су усвојили Нацрт Годишњег Програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта за 2022. годину, Нацрт Одлуке о усвајању Плана детаљне регулације за изградњу соларне фотонапонске електране у КО Мали Извор, Нацрт Одлуке о усвајању Плана детаљне регулације за изградњу соларне електране „Соларина“ на територији града Зајечара, Нацрт Одлуке о измени и допуни Одлуке о субвенционисању градског и приградског линијског превоза путника на територији града Зајечара, Нацрт Одлуке о отуђењу непокретности из јавне својине града Зајечара, прикупљањем понуда, као и Нацрт Решења о усвајању Годишњег ликвидационог извештаја Јавног предузећа за планирање, пројектовање, изградњу и надзор “Урбанизам и изградња“ Зајечар -у ликвидацији за 2021. годину.

Зелено светло је дато и на Нацрт Решења о усвајању Годишњег извештаја о раду Јавног комуналног предузећа „Тимок – одржавање“ Зајечар за 2021. годину, на Нацрт Решења о усвајању Финансијског извештаја Јавног комуналног предузећа „Тимок – одржавање“ Зајечар за 2021. годину, на Нацрт Решења о давању сагласности на Одлуку о расподели добити Јавног комуналног предузећа „Тимок – одржавање“ Зајечар за 2021. годину као и на Нацрт Решења о давању сагласности на измене и допуне Статута Јавног комуналног предузећа „Тимок – одржавање“ Зајечар.

На 33.седници Градског већа усвојен је и Нацрт Решења о давању сагласности Јавно комуналном предузећу „Паркирање, пројектовање и надзор“ Зајечар у Зајечару на Ценовник о коришћењу јавних паркиралишта и уклањању непрописно паркираних возила на територији града Зајечара, Нацрт Решења о давању сагласности Јавном комуналном предузећу „Паркирање, пројектовање и надзор“ Зајечар на Ценовник на редовном одржавању улица и путева, Нацрт Решења о усвајању Извештаја о раду и пословању Апотекарске установе Зајечар из Зајечара за 2021. годину, Нацрт Решења о усвајању Извештаја о финансијском пословању Апотекарске установе Зајечар из Зајечара за 2021. годину, Нацрт Решења о давању сагласности на План рада Апотекарске установе Зајечар из Зајечара за 2022. годину, Нацрт Решења о давању сагласности на Финансијски план Апотекарске установе Зајечар из Зајечара за 2022. годину, Нацрт Решења о усвајању Финансијског извештаја за 2021. годину Установе Народно позориште Тимочке Крајине – Центар за културу „Зоран Радмиловић“ у Зајечару, Нацрт Решења о давању сагласности на Финансијски план за 2022. годину Установе Народно позориште Тимочке Крајине – Центар за културу „Зоран Радмиловић“ у Зајечару, Нацрт Решења о именовању вршиоца дужности директора Јавног комуналног предузећа „Водовод „ Зајечар, Нацрт Решења о повећању концесионе накнаде, Предлог Правилника о суфинансирању енергетске санације породичних кућа и станова путем уградње соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе и унапређење термотехничког система путем уградње калориметара, циркулационих пумпи, термостатских вентила и делитеља топлоте по основу Јавног позива за суфинансирање програма енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова ЈП 1/22, Предлог Правилника о суфинансирању мера енергетске санације, породичних кућа и станова које се односе на унапређење термичког омотача, термотехничких инсталација и уградње соларних колектора за централну припрему потрошне топле воде по Јавном позиву Управе за подстицање и унапређење енергетске ефикасности ЈП 1/22, Предлог Решења о додели средстава за БМПО (биомедицински потпомогнуту оплодњу) у 2022. години, као и Предлог Решења о именовању Комисије за разматрање предлога пројеката и утврђивање предлога расподеле средстава по Јавном позиву за суфинансирање пројеката у области јавног информисања на територији Града Зајечара у 2022. години.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.