Вести

Пут за Суводол без рупа

Пут за Суводол без рупа

За санацију путева на подручју Града Зајечар предвиђено је 20 милиона динара, од тога за сеоску инфраструктуру 8 милиона динара.

По завршетку јавне набавке за санирање ударних рупа на локалним и градским улицама, коју је спровела Дирекција за изградњу града, почели су радови у Селачкој и на деоници од скретања са магистралног пута Зајечар-Ниш, према манастиру Суводолу.

„АД Пут је извођач радова који је за крпљење локалних путева обезбедио 467 тона асфалтне масе, док ће за радове на градским улицама бити утрошено 650 тона асфалта. По налогу града, саниран је пут према Аврамици и Прлити, као и део према азилу за псе“,

објашњава члан Градског већа, Бојан Стојановић.

По завршетку ове деонице, биће попуњене рупе на путевима у Врбици, Боровцу, Малом Извору.

Упоредо са тим , биће изведени и радови на санирању последица поплава у Великом Јасеновцу, Трнавцу, Халову.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 29
  јул
  Почиње уређење Хомољске улице

  Припремним радовима за уређење Хомољске улице у насељу Шљиварски пут почела је реализација Програма комуналне изградње града, уз учешће грађана од 50 одсто. Радови ће трајати 45 дана, а изводи их АД Пут.

  Више
 • 20
  јун
  Реновиран пут према манастиру Суводол

  Пет и по километара пута од регионалног правца према Књажевцу до манастира Суводол коначно је асфалтирано и сада је до њега безбедно доћи - каже в.д. директор Дирекције за изградњу Зајечара, Драган Аврамовић.

  Више
 • 06
  јун
  Радови на путној мрежи

  За реконструкцију путне мреже у буџета града предвиђено је 20 милиона динара. Део новца намењен је санацији сеоских путева, а већи део пара за реконструкцију градских саобраћајница, изјавио је в.д.директора Дирекције за изградњу града, Драган Аврамовић.

  Више
 • 03
  јун
  Санирање улица почело у Николичеву

  Према налогу Штаба за ванредне ситуације Града Зајечара данас је у Николичеву почело санирање улица и отклањање последица од поплава на улицама у дужини од око два и по километра. Јуче је завршен пут преко брда од Зајечара до Николичева.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.