Вести

НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ЗАЈЕЧАРА

НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ЗАЈЕЧАРА

Поштовани суграђани, драги Зајечарци, драги пријатељи,

Пред нама су Нова година и Божићни празници.

Време је радовања и надања да ће нам година која долази испунити дугогодишња ишчекивања, посебно на плану отварања нових радних места и упошљавања пре свега младих генерација, али и свих оних који су наш лепи град и наша села напустили у потрази за послом.

Сводимо билансе и креирамо планове за следећу годину, са жељама да нам буде и лепша и успешнија и да ћемо у њој завршити бројне започете, изузетно значајне пројекте, пре свега на пољу инфраструктуре али и кренути реализацију великих пројеката који ће користити бројним генерацијама које ће нас наследити. Почетак реконструкције комплетног Здравственог центра Зајечар, километри нове канализационе и водоводне мреже са постројењем за пречишћавање истих, улагање у трајно решење питања атмосферске канализације и одвођења исте, Визиторски центар на „Felix Romuliani“, наставак сређивања пропалих улица и домова културе у селима и рубним подручјима града, само су неки од проблема које ћемо се трудити или да решимо или започнемо решавање у години пред нама.

Иза нас остаје година стрепње, пре свега за оно што нам је свима најбитније, здравље и живот.

Желим и надам се, на прагу 2022.године, да свима нама одлазећа година, по овом питању буде последња и да што пре заборавимо све стрепње и недаће које нам је светска пандемија вируса covid-19 донела. Својом одговорношћу допринећемо да тако и буде и надам се да ћемо једни друге успети да сачувамо до краја исте, а ја Вам од срца желим добро здравље.

Сигуран сам такође, као што сте то чинили и до сада, да ћете имати поверења у људе који воде овај град и да ћемо заједно наставити да наш лепи град и његова села претваримо у све боље место за живот и нас и наших наследника.

Поштовани суграђани, на крају, у своје лично име и у име свих сарадника Вама и Вашим породицама желим много здравља, среће, љубави и успеха у Новој 2022.години!

Живели и у срећи и весељу, чувајући се, прославите предстојеће празнике!

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.