Вести

Одржана седница Организационог одбора 54. Гитаријаде у Зајечару

Одржана седница Организационог одбора 54. Гитаријаде у Зајечару

Данас је у великој сали Скупштине града Зајечара одржана прва седница Организационог одбора 54. Гитаријаде, којом је председавао председник Организационог одбора Иван Живковић.

На данашњој седници је усвојен Нацрт музичког програма 54. Гитаријаде у Зајечару:

Петак, 17.09.2021.године

-Бендовер –победник 53. Гитаријаде

-Red Danger

-Рибља Чорба

-Хладно Пиво

Субота , 18.09.2021.године

-Санитариум –победник по одлуци публике 53. Гитаријаде

-Хаџи продане душе- победник 50. Гитаријаде

-Галија

-Неверне бебе

Из жеље да се сачува трајна успомена на Момчила Мошу Раденковића (1951-2021), музичара, композитора, певача и фронтмена легендарног југословенског рок бенда „Златни прсти“, Организациони одбор 54. Гитаријаде донео је Одлуку о установљењу награде за најбољи вокал Гитаријаде, „Момчило Моша Раденковић“. Моша је оставио иза себе бројне хитове, а учествовао је и у организовању и промовисању првих Гитаријада, које су касније постале бренд Зајечара и Тимочке крајине.

На седници је између осталог разматран и усвојен финансијски план овогодишње Гитаријаде, али и обавезе и задужења организатора 54. Гитаријаде у Зајечару.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.