Вести

Министарка Дарија Кисић Тепавчевић сутра у Зајечару

Министарка Дарија Кисић Тепавчевић сутра у Зајечару

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић посетиће сутра, 16. марта 2021. године, Град Зајечар.

Министарка Кисић Тепавчевић обићи ће овом приликом Међуопштинску организацију Савеза слепих Зајечар, Центар за социјални рад и пункт за вакцинацију у селу Вражогрнац.

У 11h министарку ће дочекати градоначелник Зајечара Бошко Ничић, када ће се и одржати састанак у Градској управи Зајечар.

За 11:30h планирана је посета Међуопштинској организацији Савеза слепих Зајечар, након чега ће министарка заједно са градоначелником обићи Центар за социјални рад.

Министарка Кисић Тепавчевић ће обићи и пункт за вакцинацију у селу Вражогрнац, а потом ће посетити и шесточлану породицу Гроздановић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.