Вести

ГИК - САОПШТЕЊЕ  ЗА  ЈАВНОСТ - ОДРЕЂЕНА БИРАЧКА МЕСТА ЗА ГЛАСАЊЕ НА ИЗБОРИМА ЗА ОДБОРНИКЕ СКУПШТИНЕ ГРАДА ЗАЈЕЧАРА

ГИК - САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ - ОДРЕЂЕНА БИРАЧКА МЕСТА ЗА ГЛАСАЊЕ НА ИЗБОРИМА ЗА ОДБОРНИКЕ СКУПШТИНЕ ГРАДА ЗАЈЕЧАРА

Градска изборна комисија Града Зајечара, на седници одржаној дана 04. марта 2021. године, донела је Решење о одређивању бирачких места за гласање на изборима за одборнике Скупштине Града Зајечара, расписаним за 28. март 2021. године.

У сарадњи са Градском управом Града Зајечара, Градска изборна комисија Града Зајечара одредила је 69 бирачких места у граду Зајечару за гласање на изборима за одборнике Скупштине Града Зајечара који ће се одржати 28. марта 2021. године. Наведено Решење биће објављено у „Службеном листу града Зајечара“, а исто је потребно истаћи на видном месту на свим бирачким местима на дан одржавања избора.

Такође, Градска изборна комисија Града Зајечара на истој седници прописала је Правила о раду бирачких одбора за спровођење избора за одборнике Скупштине Града Зајечара, расписаних за 28. март 2021. године. Наведена Правила биће објављена у „Службеном листу града Зајечара“, а биће подељења и свим бирачким одборима, уз поделу осталог изборног материјала пре гласања.

ГРАДСКА ИЗБОРНА КОМИСИЈА ГРАДА ЗАЈЕЧАРА

ПРЕДСЕДНИК

Марко Минић, с.р.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.