Вести

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић сутра у Зајечару

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић сутра у Зајечару

Сутра, 27.фебруара град Зајечар ће посетити Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Републике Србије Томислав Момировић.

Министар посету започиње састанком у Градској управи у Зајечару, у кабинету градоначелника Бошка Ничића, са почетком у 11h.

Састанку ће поред Министра Томислава Момировића и градоначелника Зајечара Бошка Ничића, присуствовати и посебни саветник министра Милош Адамовић и директор ЈП "Путеви Србије" Зоран Дробњак.

На састанку ће бити речи о рехабилитацији путева у 42 села на територији града Зајечара, као и о комуналној инфраструктури у граду.

Након састанка у Градској управи, за 12h је планиран обилазак улице Ивана Милутиновића у Зајечару.

Изјаве за медије су заказане за 12:25h.

У 12:45h Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић ће са сарадницима и градоначелником Зајечара Бошком Ничићем обићи Војничку улицу, чија је реконструкција у току.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.