Вести

Обилазак инфраструктурних радова: Асфалтиране улице у Великом Извору

Обилазак инфраструктурних радова: Асфалтиране улице у Великом Извору

Са извођачима радова (“STRABAG”d.o.o.), председником МЗ, сарадницима и представницима медија из Зајечара, данас је градоначелник Бошко Ничић обишао, тек завршено, асфалтирање близу 900 метара улица ( у Горњем и Доњем крају) у селу Велики Извор, као и 400 м2 “острва код Пекаре” (које ће радници ЈКП “Тимок одржавање” уредити у наредном периоду).

-Укупно је, данас, у оквиру ових радова уграђено више од 440 тона асфалтне масе, а вредност изведених радова (са ПДВ-ом) је близу 8.000.000- динара. Остало је да се на пролеће одраде још две улице које су у изузетно лошем стању и санира део улица у којима је асфалтни слој делимично оштећен, рекао је градоначелник Зајечара новинарима.

Сутра ће градоначелник Зајечара Бошко Ничић обићи завршетак радова на асфалтирању улице (350 м) и платоа испред Дома културе у Грлишту, и завршне радове на припреми асфалтирања улица у Грљану (770 м).

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 25
  мај
  ЕНЕРГЕТСКА САНАЦИЈА: ПОТПИСАНИ УГОВОРИ СА ГРАЂАНИМА ЗАЈЕЧАРА

  У великој сали Скупштине града Зајечара данас је уприличено потписивање уговора са грађанима који су на конкурсу за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова, остварили право на субвенционисана средства.

  Више
 • 22
  мај
  У Зајечару и ове године "Михољски сусрети села"

  У згради Палате ,,Србија“ у Београду, данас је у име Града Зајечара Весна Станковић градска већница за пољопривреду потписала Уговор са Министарством за бригу о селу за доделу бесповратних средстава за организовање манифестације ,,Михољски сусрети села“ за 2024. годину.

  Више
 • 22
  мај
  ЗАЈЕЧАР И ОВЕ ГОДИНЕ У ПРОГРАМУ ЕНЕРГЕТСКЕ САНАЦИЈЕ ПОРОДИЧНИХ КУЋА И СТАНОВА

  Министарка рударства и енергетике Дубравка Ђедовић Хандановић, уручила је у Новом Саду уговоре локалним самоуправама које су добиле средства у овогодишњем програму енергетске санације породичних кућа и станова, међу којима је и град Зајечар.

  Више
 • 16
  мај
  Зајечар: Одржана 22.седница Скупштине града

  Одлука о усвајању Плана детаљне регулације за зону експлоатације „Влашка“ у Малом Извору била је повод окупљања групе грађана предвођене зајечарском опозицијом испред зграде Градске управе, којима су се обратили народни посланици Александар Јовановић Ћута и Срђан Миливојевић.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.