Вести

Обилазак инфраструктурних радова: Асфалтиране улице у Великом Извору

Обилазак инфраструктурних радова: Асфалтиране улице у Великом Извору

Са извођачима радова (“STRABAG”d.o.o.), председником МЗ, сарадницима и представницима медија из Зајечара, данас је градоначелник Бошко Ничић обишао, тек завршено, асфалтирање близу 900 метара улица ( у Горњем и Доњем крају) у селу Велики Извор, као и 400 м2 “острва код Пекаре” (које ће радници ЈКП “Тимок одржавање” уредити у наредном периоду).

-Укупно је, данас, у оквиру ових радова уграђено више од 440 тона асфалтне масе, а вредност изведених радова (са ПДВ-ом) је близу 8.000.000- динара. Остало је да се на пролеће одраде још две улице које су у изузетно лошем стању и санира део улица у којима је асфалтни слој делимично оштећен, рекао је градоначелник Зајечара новинарима.

Сутра ће градоначелник Зајечара Бошко Ничић обићи завршетак радова на асфалтирању улице (350 м) и платоа испред Дома културе у Грлишту, и завршне радове на припреми асфалтирања улица у Грљану (770 м).

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.