Вести

ИНФРАСТРУКТУРНИ РАДОВИ У ЗАЈЕЧАРУ: Финалне припреме за асфалтирање улица у Великом Извору и Салашу

ИНФРАСТРУКТУРНИ РАДОВИ У ЗАЈЕЧАРУ: Финалне припреме за асфалтирање улица у Великом Извору и Салашу

Данас је градоначелник Зајечара Бошко Ничић обишао финалне припреме за (од среде) асфалтирање скоро километар улица у селу Велики Извор (извођач “STRABAG” d.o.o.), орезивања дрвореда на јавним површинама, и кресање шибља у улици која ће се у наредним данима асфалтирати, у селу Салаш (ЈКП “Тимок одржавање”) и радови ЈКП “Водовод -Зајечар” на цевоводу за ИЗ “Запад” и нову фабрику у њој.

ЈКП “Водовод” је од средстава које им је град уплатио (27 мил.) за ове радове успео да обезбеди, за своје потребе, две машине:

- багер “Volvo” од 8,5 тона и

- тренчер “Vermer” за копање канала

Ова инвестиција говори о бризи новог руководства овог ЈП о будућности истог и значају оваквих улагања у добијању нових послова.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.