Вести

ЗАСЕДАЛИ ОДБОРНИЦИ: Усвојен буџет града Зајечара за 2021.годину

ЗАСЕДАЛИ ОДБОРНИЦИ: Усвојен буџет града Зајечара за 2021.годину

Одборници Скупштине града Зајечара усвојили су на 42. седници најважнију одлуку за фунционисање локалне самоуправе у наредном периоду, Одлуку о буџету за следећу годину са Кадровским планом за 2021. годину.

Укупни приходи, примања буџета града Зајечара и пренета средства за наредну годину планирани су у износу од 2,48 милијарде динара.

Начелница одељења за буџет и финансије Валентина Ђуричић истакла је да ће средства бити строго контролисана, али да ће се у улагати у неколико капиталних пројеката.

Програм пословања Јавног комуналног предузећа „Тимок-одржавање“ за 2021. годину, као и Правилник о раду овог предузећа усвојен је на 42.седници Скупштине града.

Усвојен је и Програм пословања Јавног комуналног предузећа „Паркирање, пројектовање и надзор“ Зајечар за 2021. годину, Решење о давању сагласности Јавном комуналном предузећу „Паркирање, пројектовање и надзор“ Зајечар, а сагласност је дата и на План зимског одржавања улица и путева на територији града Зајечара, на Решење о давању сагласности на Програм пословања Јавног комуналног предузећа „Хигијена Зајечар“ Зајечар за 2021. годину, као на и Решење о давању сагласности на Програм пословања Јавног комунално-стамбеног предузећа „Зајечар“ за 2021. годину.

Одборници су усвојили и Решење о именовању директора Центра за социјални рад у Зајечару.

Дато је зелено светло и на Одлуку о образовању Штаба за ванредне ситуације града Зајечара, на Одлуку о усвајању Локалног акционог плана за Роме града Зајечара као и на Решење о разрешењу и именовању члана Школског одбора Техничке школе у Зајечару.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.