Вести

Отворен “ЛИДЛ” у Зајечару!

Отворен “ЛИДЛ” у Зајечару!

Данас, тачно у 08,00 сати, на површини од 2.500 m2, отворен је први у Зајечару, а 29 у градовима Србије, маркет/дисконт великог светског трговинског ланца “ЛИДЛ” (“LIDL”) у улици Чупићевој 10а.

Заједно са “Capitol parkom” и другом фазом која је у изградњи, и чије се отварање очекује средином новембра месеца, овај простор постао је и украс и трговинско језгро Зајечара и Тимочке Крајине али и наших суседа из Бугарске.

Објекат нуди преко 1800 различитих производа међу којима су и многи којих до сада није било на нашем тржишту.

Након обуке, коју су прошли у другим објектима у Србији, у овом маркету посао је нашло близу 40, углавном млађих, грађана Зајечара. Поред редовног и сигурног посла и зараде, са безброј могућности напредовања, сви они о трошку фирме имају и додатно здравствено осигурање.

Сходно одлуци ШВС града и републичког КШ, као и у друге малопродајне објекте, ни у овај се не може ући без правилно постављене заштитне маске.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.