Вести

Зајечар: Још четири позитивна лица на корону

Зајечар: Још четири позитивна лица на корону

Након 18.09.2020. када смо имали једно (1) covid-19 позитивно лице(мушког пола старости 65 година), и два дана без позитивних случајева, данас имамо скок новооболелих од covid-19 инфекције.

У Зајечару је, на 17 обрађених тестова у последња 24 сата, утврђено да је четири (4) лица позитивно на присуство овог вируса. Од овог броја су три (3) особе женског и једна (1) мушког пола у старосној доби од 8 до 64 година.

Укупно, од почетка пандемије, имамо 426 утврђених случајева обољевања (193 ж + 233 м) а у истом периоду 375 особа сматра се излеченима.

На Инфективном одељењу ЗЦ Зајечар на лечењу је 12 пацијената инфицираних овим вирусом док су остали у кућној изолацији и под лекарским надзором.

Данас је послато 10 узорака у референтну лабораторију.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.