Вести

Зајечар: Одржана 141.седница Градског већа

Зајечар: Одржана 141.седница Градског већа

Данас је у великој сали Скупштине града Зајечара одржана 141.седница Градског већа.

Разматран је и усвојен Записник са 138. седнице Градског већа града Зајечара као и Нацрт Одлуке о комуналном реду на територији града Зајечара.

Већници су дали сагласност и на Нацрт Одлуке о изменама и допунама Одлуке о распореду радног времена обављања, трговинске, угоститељске и занатске делатности

Усвојен је и Нацрт Закључка о давању позитивног Мишљења, Предлог Правилника о измени Правилника о начину остваривања права на превоз путника у градском и приградском линијском превозу на територији града Зајечара. Као и Предлог Закључка о покретању поступка прибављања грађевинског земљишта у јавну својину Града Зајечара, непосредном погодбом, уз накнаду ради изградње улице Немањине у Зајечару.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.