Вести

Зајечар: Одржана 141.седница Градског већа

Зајечар: Одржана 141.седница Градског већа

Данас је у великој сали Скупштине града Зајечара одржана 141.седница Градског већа.

Разматран је и усвојен Записник са 138. седнице Градског већа града Зајечара као и Нацрт Одлуке о комуналном реду на територији града Зајечара.

Већници су дали сагласност и на Нацрт Одлуке о изменама и допунама Одлуке о распореду радног времена обављања, трговинске, угоститељске и занатске делатности

Усвојен је и Нацрт Закључка о давању позитивног Мишљења, Предлог Правилника о измени Правилника о начину остваривања права на превоз путника у градском и приградском линијском превозу на територији града Зајечара. Као и Предлог Закључка о покретању поступка прибављања грађевинског земљишта у јавну својину Града Зајечара, непосредном погодбом, уз накнаду ради изградње улице Немањине у Зајечару.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 18
  нов
  Зајечар: Одржана 147. седница Градског већа

  Усвојен је Нацрт Одлуке o усвајању Плана детаљне регулације бањско -туристичког комплекса „Николичево“, Нацрт Одлуке о утврђивању коефицијената за непокретности по зонама и просечних цена одговарајућих непокретности на основу којих је за 2020. год. утврђена осно

  Више
 • 29
  сеп
  Одржана 142.седница Градског већа града Зајечара

  Данас је у великој сали Скупштине града одржана 142. седница Градског већа града Зајечара. Усвојен је и Нацрт Одлуке о постављању споменика Генералу Гамбети и Генералу Цоловићу.

  Више
 • 21
  авг
  Одржана 139. седница Градског већа града Зајечара

  Усвојен је и Предлог Закључка о повлачењу Предлога Одлуке о боји и начину означавања возила и опреме комуналне милиције, уврђен на 138.седници Градског већа града Зајечара.

  Више
 • 31
  јул
  Одржана 138. седница Градског већа у Зајечару: Усвојено низ одлука

  На седници је усвојен Нацрт Одлуке о усвајању Плана детаљне регулације за изградњу станице за снабдевање горивом „Зајечар 1“, Нацрт Одлуке о изменама и допунама Одлуке о комуналном уређењу на територији града Зајечара, као и Нацрт Одлуке о измени Одлуке о постављању мањих монтажних објеката на јавним пов

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.