Вести

ЈОШ  4 ПОЗИТИВНА ЛИЦА У ЗАЈЕЧАРУ:

ЈОШ 4 ПОЗИТИВНА ЛИЦА У ЗАЈЕЧАРУ: "Ако се настави овај тренд, пооштрићемо мере!"

На основу 29 обрађених узорака, у последњих 24 h, у Зајечару имамо четири (4) нова covid-19 позитивна лица.

Од овог броја три (3) особе су женског и једна (1) мушког пола, старост новооболелих креће се од 18 до 67 година живота.

До сада, од почетка пандемије, имамо укупно 395 инфицираних особа из нашег града од чега, у међувремену, 354 њих више нема инфекцију (сматрају се излеченима).

На обради је још 41 раније узетих узорака и 20 данас послатих у референтну лабораторију.

Из Штаба упозоравају:

-Настави ли се тренд, присутан у задњих 48 h, раста броја инфицираних особа, а што је настало након попуштања мера у стању ванредне ситуације (која је још увек на снази у нашем граду) ШВС ће поново размотрити пооштравање мера и кажњавања оних који прописане мере крше.

Апелујемо на савесне грађане, ради њих и њихових најближих, да несавесне и неодговорне и сами упозоравају и опомињу на обавезу поштовања мера како не би угрожавали све нас а не само себе.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.