Други о нама

Зајечарски глумци за децу у прихватилиштима

Зајечарски глумци за децу у прихватилиштима

Глумци и запослени у Позоришту Тимочке крајине „Зоран Радмиловић“ од јуче су у Београду. Током ноћи прикључили су се добровољцима у Макишу и пунили џакове песком, како би се ојачали бедеми, а ансамбл ће поподне у два прихвалитилишта извести представе за најмлађе.

„Данас у 16 часова играћемо представе у Спортском центру на Вождовцу и у Спортском центру у Шумарицама. Деца не смеју да осете колико је ситуација озбиљна и колико је тешко, па смо одлучили да им помогнемо на најбољи могући начин који знамо и да их бар мало увеселимо“,

рекао је Тихомир Арсић, председник Управног одбора зајечарског театра.

Наредних дана зајечарски глумци извешће представе за малишане и у осталим прихватилиштима у престоници.

Арсић је позвао и све Зајечарце да се уједине и да сви симболично у 16:03 пошаљу СМС на 1003, како би бар на тај начин помогли најугроженијим становницима наше земље.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.