Вести

Обележавање завршетка пројекта „Осветљење сунчане стазе“ на Краљевици

Обележавање завршетка пројекта „Осветљење сунчане стазе“ на Краљевици

У понедељак, 29.јуна на Краљевици ће свечано бити обележен завршетак пројекта „Осветљење сунчане стазе“. Овим поводом планиране су различите активности.

За 9:45 сати заказано је окупљање деце испред стадиона ФК Тимок 1919, подела мајица и ранчева, и полазак на „Сунчану стазу“. Планиран је обилазак стазе и кратко предавање о здравим стиловима живота, након чега следи лагана трка (у виду маратона), до платоа Факултета за менаџмент.

На платоу Факултета за менаџмент за 11 сати је заказано обраћање медијима и деци.

За пензионере се у 19:00 сати организује вечерња шетња „Сунчаном стазом“, док ће се у 20:00 сати наши најстарији суграђани окупити на платоу Факултета за менаџмент, где ће им бити подељене мајице.

Изградњом трим стазе у парк шуми Краљевица, Град Зајечар је добио спортски објекат за правилан развој како професионалних спортиста тако и рекреативаца. Како је „Сунчана стаза“ постала место окупљања омладине и старијих, како у преподневним тако и у вечерњим часовима, Град Зајечар је конкурисао и за осветљење ове стазе, како би се грађанима омогућило њено несметано и безбедно коришћење .

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.