Вести

САОПШТЕЊЕ  ЗА ЈАВНОСТ КОМИСИЈЕ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ИЗБОРА ЗА ЧЛАНОВЕ САВЕТЕ МЗ ВРАТАРНИЦА

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ КОМИСИЈЕ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ИЗБОРА ЗА ЧЛАНОВЕ САВЕТЕ МЗ ВРАТАРНИЦА

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Сходно чл. 5. став 3. Закона о избору народних посланика, изборна пропаганда преко средстава јавног обавештавања и јавних скупова и објављивање процене резултата избора забрањени су 48 часова пре дана одржавања избора и на дан одржавања избора, до затварања бирачког места, што значи да предизборна тишина почиње ноћас, односно 18.06.2020. године у 24,00 часа и траје до затварања бирачког места, до 20,00 часова на дан одржавања избора за чланове Савета Месне заједнице Вратарница 21.06.2020. године.

Такође, у том периоду, на бирачком месту и 50 метара од бирачког места забрањено је истицање симбола подносилаца предлога кандидата за чланове Савета Месне заједнице Вратарница, односно истицање симбола политичких странака, коалиција, група грађана и другог пропагандног материјала.

Комисија за спровођење избора за чланове савета Месних заједница

П Р Е Д С Е Д Н И К
Марко Минић, с.р.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.