Вести

У Зајечару нема нових случајева особа инфицираних вирусом COVID -19!

У Зајечару нема нових случајева особа инфицираних вирусом COVID -19!

На основу 104, јутрос пристиглих резултата, са Института “Торлак” у Београду, у нашем граду нема нових случајева особа инфицираних вирусом covid 19.
Укупно је, до јуче, тестирано 996 Зајечараца а резултат је стигао за њих 838. Позитиван резултат је регистрован код њих 80.
Проценат инфицираних у односу на број тестираних за које је резултат пристигао, у задња четри дана, је са 12,01% пао на 9,5% што показује да мере у граду, као и понашање већине грађана, дају резултате али да је исти још увек изнад просека републике те да морамо бити опрезни и придржавати се, као грађани, истих.
Јутрос је на Институт послато нових 63 (10 контролна) узорака тестираних грађана.
Од 46 особе из Зајечара које су, након позитивних резултата теста, пребачене на лечење у установе ван града (Ниш, Сокобања, Београд...) рађени су контролни тестови 51 пут (некима и два пута) и њих 45 је показало негативан резултат док је 6 тестова и даље позитивно.
Под здравственим надзором налази се 677 особа са територије града Зајечара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.