Корона вирус - Важне информације - Штаб за ВС града Зајечара

Штаб за ванредне ситуације града Зајечара - Набављају се дезинфекциони тунели за потребе ЗЦ Зајечар

Штаб за ванредне ситуације града Зајечара - Набављају се дезинфекциони тунели за потребе ЗЦ Зајечар

На данашњој телефонској седници Штаба за ванредне ситуације донет је закључак о набавци дезинфекционих тунела а за потребе ЗЦ "Зајечар" у Зајечару.

Закључак гласи:

На основу члана. 6. Одлуке о образовању Штаба за ванредне ситуације града Зајечара („Сл. лист града Зајечара“, бр. 15/19 и 17/19) , Штаб за ванредне ситуације града Зајечара je, на седници одржаној 24.04.2020. године, донео

З А К Љ У Ч А К

Одобрава се куповина 2 (два) дезинфекциона тунела према понуди бр.22042020-6-1 од 22.04.2020.г. понуђача „ТТМ system“ Грачац из буџета Града Зајечара – са позиција ванредних ситуација и сталне буџетске резерве, у циљу спречавања ширења пандемије вируса „Covid 19“.

Дезинфекциони тунели се дају на коришћење Здравственом центру Зајечар.

II бр. 87-92/2020

У Зајечару, 24.04.2020. године

ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ГРАДА ЗАЈЕЧАРА

КОМАНДАНТ

Бошко Ничић, с.р.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.