Вести

Заседала Комисија за спровођење избора за чланове савета Месних заједница: Прекид свих изборних радњи

Заседала Комисија за спровођење избора за чланове савета Месних заједница: Прекид свих изборних радњи

Комисија за спровођење избора за чланове савета Месних заједница, на својој 2. седници одржаној дана 19. 03. 2020. године, донела је Одлуку о прекиду свих изборних радњи у спровођењу избора за чланове Савета Месне заједнице Вратарница, расписаних за 12. април 2020. године.

У складу са наведеном Одлуком, прекидају се све изборне радње у спровођењу избора за чланове Савета Месне заједнице Вратарница, расписаних за 12. април 2020. године, почев од дана доношења Одлуке о прекиду свих изборних радњи у спровођењу избора за чланове Савета Месне заједнице Вратарница, расписаних за 12. април 2020. године док важи Одлука о проглашењу ванредног стања.

Такође, престају да теку сви рокови за вршење изборних радњи у поступку спровођења избора за чланове Савета Месне заједнице Вратарница, расписаних за 12. април 2020. године, а нови рокови за вршење наведених изборних биће утврђени у складу са временом наставка спровођења изборних радњи почев од дана престанка ванредног стања.

Све до сада предузете изборне радње у поступку спровођења избора за чланове Савета Месне заједнице Вратарница, расписаних за 12. април 2020. године остају на правној снази.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.