Вести

Новогодишњи коктел Градоначелника и концерт Радета Шербеџије

Новогодишњи коктел Градоначелника и концерт Радета Шербеџије

Новогодишњи концерт Радета Шербеџије у зајечарском позоришту одушевио је све присутне.

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић је пре почетка концерта приредио новогодишњи коктел за бројне званице у фоајеу позоришта.

Ничић се обратио присутним званицама и овом приликом се осврнуо на годину која пролази.

-Испраћамо једну годину у којој смо пуно радили. Радостан сам због неких података које ни ја нисам очекивао. Драго ми је и због одличне сарадње са људима из врха власти. Податак да смо по напретку у прираштају од 12,3 одсто први град у Србији ме такође радује. Није много, волео бих да је 123, али јесте знак да се крећемо напред. У наредној години нема пречег задатка од тога да нас има више и да сви имају будућност, да раде, рекао је Ничић и захвалио се компанији Текијанка која је омогућила одржавање концерта Радета Шербеџије.

Прослављени глумац и певач Раде Шербеџија одржао је концерт за памћење. Прегршт осмеха и емоција публике, нешто је по чему ће се овај новогодишњи концерт памтити дуго.

Шербеџија је приуштио прави ужитак за све присутне.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.