Вести

Вечерас се отвара 43. Међународна изложба фотографија

Вечерас се отвара 43. Међународна изложба фотографија "Дете 2019"

У Радул беговом конаку у Зајечару данас, 28.новембра биће отворена 43. Међународна изложба фотографија „Дете 2019“. Суорганизатори изложбе су Народно позориште Тимочке крајине – Центар за културу „Зоран Радмиловић“ и Фото клуб 202.

Отварање је заказано за 18.00 сати.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 19
  дец
  Изложба фотографија поводом јубилеја Гимназије

  У оквиру обележавања 180 година Гимназије у Радул беговом конаку у Зајечару, 20.децембра биће приређена „Изложба фотографија фото дружине“. Почетак изложбе је заказан за 18 сати.

  Више
 • 22
  јун
  Отворена 11. Изложба еколошких фотографија

  У галерији Радул беговог конака отворена је 11. изложба најуспешнијих фотографија са конкурса "Еколошка истина" коју заједно организују Фото клуб 202 и ЗЗЗЈ "Тимок", уз подршку ЦЕKИТ-а и Народног музеја.

  Више
 • 21
  мар
  Изложба фотографија "Избеглице"

  У галерији Радул беговог конака отворена је изложба фотографија „Избеглице“, аутора Саше Д. Ђорђевића и Слободана Г. Јовановића. Фотографије су снимљене у избегличким камповима и на привременим боравиштима широм Србије од Прешева до мађарске и хрватске границе.

  Више
 • 17
  мар
  Изложба фотографија о Србији у Великом рату

  У оквиру обележавања стогодишњице од Великог рата у галерији Историјског архива „Тимочка крајина“ у Зајечару отворена је изложба „Србија у Великом рату кроз фотографије 1914-1918″. Поставка се може разгледати у наредне три недеље.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.