Вести

Додела диплома и књига за најбоље ученике

Додела диплома и књига за најбоље ученике

У великој сали Градске управе у Зајечару организована је додела диплома и књига за зајечарске вуковце и ученике који су протекле школске године остварили успехе на републичким и међународним такмичењима.

Ове године је, на нивоу средњих школа, 61 ученик добио Вукову диплому, док је на нивоу основних школа уручено 46 престижних Вукових признања.

Марина Милић заменица градоначелника је на пријему рекла да се Зајечар поноси овим резултатима ученика.

-Из објективних разлога нисмо могли да ове награде доделимо у јулу месецу, али ево то чинимо сада, на почетку нове школске године, истакла је Милић.

Награде и дипломе су, у име ученика, примили директори основних и средњих школа.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 03
  јул
  Вуковцима свечано уручене дипломе и награде

  У великој сали Градске управе у Зајечару организован је пријем основаца и средњошколаца који су током школовања остварили изванредне резултате. Њима су уручене Вукове дипломе.

  Више
 • 04
  јул
  Награђени најбољи ђаци

  На свечаности у зајечарском позоришту уручене су награде Града Зајечара најбољим ђацима. Вуковом дипломом може се похвалити 86 основаца и 51 средњошколац. За успешно учествовање на школским такмичењима награђено је 35 ученика ОМШ "Стеван Мокрањац", као и 45 основаца и 18 средњошколаца.

  Више
 • 30
  јун
  Следите свој пут

  Вуковцима из Гимназије, Техничке, Медицинске и Економске школе у Зајечару као и ученицима који су постигли запажене успехе на републичким такмичењима данас су, скупштинској сали, додељене дипломе и књиге.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.