Вести

Градски фолклорни ансамбл “ЗоРа” наступио у Горицији

Градски фолклорни ансамбл “ЗоРа” наступио у Горицији

Завршен је сајам “Gusti di frontiera” у Горицији, а Туристичка организација града Зајечара је представила нашу земљу и сва њена туристичка, културна и историјска богатства. Ни ове године нису изостале речи хвале, како за презентацију наше земље, тако и за све оно што град Зајечар може да понуди људима који желе да га посете.

На затварању сајма наступио је Градски фолклорни ансамбл “ЗоРа” и трубачки оркестар из Тимочке крајине. Сви посетиоци су уживали у српској изворној музици и у фолклорним играма из нашег краја.

Сајам “Gusti di frontiera” је посетило близу милион људи, а штанд града Зајечара који је уједно представљао и Србију, био је интересантан за многе који су се на овај начин информисали о нашој земљи.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.