Вести

Трибина у оквиру пројекта

Трибина у оквиру пројекта "Одскочимо заједно"

Град Зајечар у партнерству са организацијом цивилног друштва "Тимочким омладинским центром" и Установом за дневни боравак деце и омладине ометене у развоју "Облутак" , у оквиру пројекта "Одскочимо заједно", који се реализује кроз "Програм локалних иницијатива за социјално укључивање и смањење сиромаштва -Подршка развоју иновативних модела за социјално укључивање -ЛИП 2" којим координира Тим за социјално укључивање и смањење сиромаштва Владе Републике Србије уз подршку Владе Швајцарске, организује трибину 19.септембра у простору "Помак" у Зајечару.

Циљ трибине је да представници локалне самоуправе, организације цивилног друштва, стручни радници из сектора спорта и грађани, добију и размене информације о изазовима укључивања деце и омладине ометене у развоју и са инвалидитетом у спортске и рекреативне активности.

Трибина је заказана за 17:30 часова.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.