Други о нама

Нова хоризонтална сигнализација Фото: Бест

Нова хоризонтална сигнализација

Након више кишних недеља, с првим сувим и сунчаним данима, у Зајечару је настављено уређење улица и тротоара.

Обележавање хоризонталне сигнализације, како је најављено, биће завршено до краја месеца.

Биће обележено 10 хиљада квадрата градских саобраћајница, аутобуских и такси стајалишта.

Такође, изводе се и радови на изградњи тротоара на прилазу Зајечару из правца Параћина.Овај посао финансирају Путеви Србије, а директор тог јавног предузећа Зоран Дробњак најавио је недавно да ће у зајечарску путну инфраструктуру бити уложено око 200 милиона динара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 04
  јан
  Чистите снег испред кућа и локала

  Према Одлуци о комуналном уређењу обавеза свих грађана је да испред својих стамбених и пословних објеката чисте снег и лед и да са кровова скидају леденице и снег који могу угрозити безбедност пешака.

  Више
 • 12
  мај
  Хоризонтална сигнализација до краја недеље

  У току је обележавање хоризонталне сигнализације на зајечарским саобраћајницама. Током поподнева и вечери радило се у строгом центру, а саобраћај је у том делу града био затворен на пар сати.

  Више
 • 09
  мај
  Почело обележавање хоризонталне сигнализације у Зајечару

  Почело је обележавање хоризонталне сигнализације на саобраћајницама у Зајечару. Ових дана радиле су се улице у центру града. Урађено је неколико улица у насељу Котлујевац.

  Више
 • 07
  јун
  Улица 29.новембра добија нови изглед

  На главним саобраћајницама, на улазу у Зајечар из правца Београда, у улици Обилићев венац, као и на излазу из града према граничном прелазу, које су у републичкој надлежности, у току је изградња тротоара, док Улица 29.новембра у Трећој месној заједници добија потпуно нови изглед.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.