Вести

Вањин Одбојкашки камп ускоро и у Зајечару!

Вањин Одбојкашки камп ускоро и у Зајечару!

Владимир Вања Грбић наш прослављени одбојкаш посетио је Зајечар и том приликом одржао састанак са градоначелником Зајечара Бошком Ничићем и Миланом Станковићем помоћником за омладину и спорт.

На састанку је било речи о будућој сарадњи у области спорта, као и пуна подршка Града Зајечара у реализацији Одбојкашког кампа у Зајечару.

Наиме, крајем фебруара у Спортској хали на зајечарској Краљевици, Грбић је одржао јавни тренинг, у присуству деце из Бора, Крајове из Румуније и Видина из Бугарске. Сто педесеторо деце је овом приликом прошло показни тренинг, од којих је тестирано 60 најстаријих. Иначе, Видин, Зајечар и Крајова заједно учествују у прекограничном пројекту „Kids for future“ -До здравља кроз одбојку.

У спорсткој хали у Зајечару, у оквиру Кампа, биће организовано 6 група, за децу од 9 и 10 година, 11 и 12 година, 13 и 14 година, 15 и 16 година, 17 и 18 година и за 20 малишана са специјалним потребама.

Одбојкашки камп Владимира Вање Грбића промовише здраве стилове живота, у време када је технологија узела маха, и када омладина све више слободно време проводи поред рачунара, а све мање бавећи се неким спортом. Циљ Кампа није да се од деце створе професионални спортисти, већ да се наши најмлађи оспособе за бављење спортом.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.