Вести

Град Зајечар добио бесповратна средства за куповину кућа младим брачним паровима на селу

Град Зајечар добио бесповратна средства за куповину кућа младим брачним паровима на селу

У оквиру Јавног позива за суфинансирање мера популационе политике, граду Зајечару додељена су средства у вредности од 11 милиона 645 хиљада динара. Тим поводом данас је у Палати Србије потписан Уговор који је у име града Зајечара потписао градоначелник Бошко Ничић а у име Кабинета министра без портфеља задуженог за демографију и популациону политику проф. др Славица Ђукић Дејановић.

Пројектом је предвиђена куповина кућа на селу младим брачним паровима. Циљ пројекта је ублажавање економске цене подизања детета и усклађивање рада и родитељства.

Проф. др Славица Ђукић Дејановић је овом приликом истакла да је била јака конкуренција међу градовима, али је квалитет пројекта одредио добитнике средстава.

Бесповратна средства додељује Кабинет министра без портфеља задуженог за демографију и популациону политику.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.