Вести

Нова година на Градском тргу у Зајечару!

Нова година на Градском тргу у Зајечару!

Велики број Зајечараца, али и бројни гости из суседне Бугарске, дочекали су Нову 2019. годину на градском тргу у Зајечару, уз кувано вино, грејану ракију, прасеће печење, уз оркестар Златне трубе, младу Зајечарку Милицу Илић и популарну звезду Наташу Беквалац.

Програм на Тргу ослобођења у Зајечару почео је у 22.00 наступом оркестра Златне трубе из Књажевца, а затим је наступила млада Зајечарка Милица Илић.

Сат времена пре поноћи на сцену је изашла Наташа Беквалац. Тачно у поноћ, пре ватромета, Нову годину Зајечарцима је честитао градоначелник Бошко Ничић.

-Нека вам Бог подари здравље, срећу, љубав. Ми, који водимо овај град захваљујући поверењу вас Зајечараца, којих је овде све више, потрудићемо се колико знамо и можемо да се поново врате радна места у овај наш град, да овде живимо, да не идемо више по свету, да Зајечар и Тимочка крајина буду најлепши за наш живот, да се сложимо и умножимо. Живи били и срећна Нова година!, рекао је Ничић у новогодишњој честитки.

Службе ургентне медицине и граничне полиције традиционално је обишао градоначелник и дежурним радницима честитао Нову годину.

Приликом обиласка граничног прелаза Вршка чука, Ничић је, са својим сарадницима, царинским службеницима и граничној полицији, али након тога и радницима ургентне медицине, уручио пригодне поклоне.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.