Вести

Нова средства за пољопривредне произвођаче –Потписани уговори са пчеларима и Удружењима

Нова средства за пољопривредне произвођаче –Потписани уговори са пчеларима и Удружењима

Данас је у великој сали Градске управе у Зајечару потписано 27 уговора са произвођачима који су конкурисали за субвенције за пчеларство и са представницима Удружења из области пољопривреде.

Укупан износ одобрених средстава је око 519 хиљада динара за пчеларе и 240 хиљада динара за Удружења.

Присутнима се обратила Весна Станковић градски већник за пољопривреду која је овом приликом честитала свима који су конкурисали и добили средства.

-Новац који је био предвиђен за пчеларство,а није утрошен, пребациће се за наредни конкурс који је изашао данас Конкурс за доделу подстицајних средстава у области воћарства за јесењу садњу на територији града Зајечара за 2018. годину., рекла је Станковић и додала:

-Користим ову прилику да ради јавног интереса обавестим произвођаче који су планирали садњу воћа ове јесени да је расписан још један конкурс за воћарство за садњу јесен 2018, а циљ је да што више произвођача добије средства.

Конкурсом је планирано 4.034.787 динара и отворен је до краја новембра.

До сада су завршени и реализовани конкурси из области пољопривреде у вредности од преко 4 милиона динара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.