Вести

Расписани нови конкурси из области пољопривреде!

Расписани нови конкурси из области пољопривреде!

Комисија за подстицање развоја пољопривреде је 04.06. 2018. године донела Одлуку о расписивању 2 Конкурса за доделу подстицајних средстава за пољопривредну производњу.

Укупан износ бесповратних средстава који се додељују овим конкурсима је један милион динара :

1. КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ ПОДСТИЦАЈНИХ СРЕДСТАВА ЗА УСПОСТАВЉАЊЕ И ЈАЧАЊЕ УДРУЖЕЊА У ОБЛАСТИ ПОЉОПРИВРЕДЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА ЗАЈЕЧАРА ЗА 2018. ГОДИНУ

Предмет конкурса је додела бесповратних средстава за суфинансирање трошкова организовања едукација, организовања и одржавања локално традиционалних манифестација и изложби и куповину опреме и материјала, из средстава Буџетског фонда за развој пољопривреде града Зајечара.

Укупан износ бесповратних средстава који се додељује по конкурсу за успостављање и јачање удружења у области пољопривреде у 2018 години износи 500.000,00 рсд. Бесповратна средства се утврђују у износу до 100% од вредности инвестиције (без ПДВ-а), а максимално до 80.000,00 динара по инвестицији/кориснику. Конкурс је отворен до 31.07.2018 године.

2. КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ ПОДСТИЦАЈНИХ СРЕДСТАВА У ОБЛАСТИ OРГАНСКЕ ПРОИЗВОДЊЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА ЗАЈЕЧАРА ЗА 2018. ГОДИНУ

Укупан износ бесповратних средстава који се додељује по конкурсу за органску производњу у 2018 години износи 500.000,00 рсд.

Бесповратна средства се утврђују у износу до 60% од вредности инвестиције (без ПДВ-а), а максимално до 50.000,00 динара по инвестицији/ кориснику. Конкурс је отворен до 30.09.2018 године.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.