Вести

Отворена аутобуска станица  „Николић превоз“ у Зајечару

Отворена аутобуска станица „Николић превоз“ у Зајечару

Данас је у Зајечару свечано отворена модерна аутобуска станица „Николић превоз“.

У присуству великог броја званица врпцу су пресекли директор „Николић превоза“ Горан Николић, Његово Преосвештенство Епископ тимочки Господин Г. Иларион, градоначелник Зајечара Бошко Ничић и председник општине Неготин Владимир Величковић.

Директор ове компаније Горан Николић је захвалио свима на поверењу и истакао да их управо то поверење обавезује да буду још бољи у пружању својих услуга грађанима.

-Настављамо са остварењем пословних планова као и са пружањем још квалитетнијих услуга како у домаћем тако и у међународном саобраћају, истакао је Николић.

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић је изразио велико задовљство што је једна оваква приватна инвестиција управо у Зајечару.

-Поносимо се оваквим инфраструктурним пројектом, ово је помак у области саобраћајне инфраструктуре. Велико ми је задовољство што је после дуго времена Зајечар добио оваквог приватног инвеститора. Надам се што скоријој законској регулативи која ће се у области друмског саобраћаја изборити са проблемом „сиве зоне“, рекао је Ничић.

Површина новог објекта је око 680 м2. Комапнија „Николић превоз“ запошљава 100 радника и има возни парк од 32 аутобуса.

Иначе, „Николић превоз“ је од Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструкуре међу првима у Србији добио лиценцу за пружање станичних услуга.

Аутобуска станица „Николић превоз“ данас симболично пушта прве аутобусе за Аустрију и Немачку.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.