Вести

Градоначелник Ничић се састао са министром заштите животне средине Гораном Триваном

Градоначелник Ничић се састао са министром заштите животне средине Гораном Триваном

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић састао се у петак 8. децембра са министром заштите животне средине Гораном Триваном и сарадницима у Влади Србије.

Министар Триван је овом приликом рекао да ће ово Министарство пружити пуну подршку граду Зајечару када су у питању пројекти у области заштите животне средине, а посебно пројекту од велике важности -пројекту регионалне депоније.

-Држава ће помоћи јер је тај пројекат врло важан, рекао је Триван.

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић је позвао министра да дође у Зајечар како би се заједно и у сарадњи са Регионалном агенцијом за развој источне Србије договорили око даљих корака када је регионална депонија о заједничком управљању комуналним отпадом у питању.

-То је пројекат који морамо да приведемо крају заједничким снагама, рекао је Ничић и додао да коначно мора доћи до унапређења управљања чврстим комуналним отпадом.

На састанку у Влади је било речи и о Програму коришћења средстава буџетског фонда за заштиту животне средине Града Зајечара за 2018. годину.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 05
  апр
  Ускршња честитка градоначелника Зајечара

  Свим верницима православне вероисповести упућујем срдачне честитке поводом великог хришћанског празника – Дана Христовог васкрсења –Васкрса -уз жељу да га проведу у здрављу, љубави и весељу.

  Више
 • 05
  апр
  Потписан Споразум о сарадњи између града Зајечара и Агрознања

  У Зајечару је потписан Споразум о сарадњи између града Зајечара и Пољопривредно стручне службе Агрознање. Циљ споразума је да се пољопривредним произвођачима на подручју града Зајечара пруже што бољи услови за обављање пољопривредне производње.

  Више
 • 29
  мар
  Потписан споразум између Града Зајечара и Удружења "За чесме"

  Према речима градоначелника Зајечара Бошка Ничића, здрава пијаћа вода је будућност човечанства и као такав ресурс планете треба на адекватан начин да буде искоришћена.

  Више
 • 27
  мар
  Едвин Сугарев у Зајечару

  На састанку је било речи о међусобној сарадњи и положају припадника бугарске националне заједнице на територији Зајечара, али и многим заједничким пројектима Зајечарске и Видинске области чија је реализација уплану.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.