Вести

Градоначелник Ничић се састао са министром заштите животне средине Гораном Триваном

Градоначелник Ничић се састао са министром заштите животне средине Гораном Триваном

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић састао се у петак 8. децембра са министром заштите животне средине Гораном Триваном и сарадницима у Влади Србије.

Министар Триван је овом приликом рекао да ће ово Министарство пружити пуну подршку граду Зајечару када су у питању пројекти у области заштите животне средине, а посебно пројекту од велике важности -пројекту регионалне депоније.

-Држава ће помоћи јер је тај пројекат врло важан, рекао је Триван.

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић је позвао министра да дође у Зајечар како би се заједно и у сарадњи са Регионалном агенцијом за развој источне Србије договорили око даљих корака када је регионална депонија о заједничком управљању комуналним отпадом у питању.

-То је пројекат који морамо да приведемо крају заједничким снагама, рекао је Ничић и додао да коначно мора доћи до унапређења управљања чврстим комуналним отпадом.

На састанку у Влади је било речи и о Програму коришћења средстава буџетског фонда за заштиту животне средине Града Зајечара за 2018. годину.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.