Вести

Заседао 2. Организациони одбор 26. “Дана Зорана Радмиловића”

Заседао 2. Организациони одбор 26. “Дана Зорана Радмиловића”

Данас је у малој сали Градске управе у Зајечару заседао 2. Организациони одбор 26. “Дана Зорана Радмиловића”.

На предлог председника Организационог одбора 26. “Дана Зорана Радмиловића” Бошка Ничића измењена је трећа тачка и уместо усвајања финансијског извештаја усвојена је расходна страна финансијског извештаја.

На следећој седници разматраћемо приходну страну ово је само расходна страна и можемо да је усвојимо као такву. Финансијски извештај ће бити оног тренутка када буде и приходна страна приказана онако како се приказује у финансијском извештају” – рекао је Бошко Ничић, председник Организационог одбора 26. “Дана Зорана Радмиловића” у Зајечару.

Владимир Ђуричић, в.д. управника зајечарског позоришта је рекао да је задовољан како су прошли Зоранови дани.

-Као што сам рекао, на првом састанку Организационог одбора планирани приход је био 4.870.000. Ево видећете у овим извештајима да је утрошено 4.873.542 динара што је 3.542 динара више него што је предвиђено” – рекао је Ђуричић.

26. Фестивал “Дана Зорана Радмиловића” прошао је без иједног инцидента, закључено је на састанку.

Како се наводи у финансијском извештају расходне стране, за потребе 26. “Дана Зорана Радмиловића” у Зајечару утрошена су следећа средства:

1. Трошкови програма фестивала – 2.719.938 динара

2. Хонорари сарадника:

– Уметнички савет фестивала – 284.630 динара

– Стручни жири – 195.062 динара

– Жири за награду ” Крстомир Миловановић” – 113.875 динара

3. Награда за најбољег глумца Фестивала – 142.875 динара

4. Беседа на отварање Фестивала – 30.000 динара

5. Превозни трошкови – 48.909 динара

6. Смештај и исхрана учесника и гостију – 695.220,50 динара

7. Трошкови штампе – 123.502 динара

8. Трошкови израда Фестивалских награда и обележја – 279.557 динара

9. Хонорари за помоћне раднике – 127.009 динара

10. Трошкови прес центра – 94.603 динара

11. Остали трошкови (цвеће) – 18.380 динара

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 10
  мај
  У Зајечару обележен Дан победе над фашизмом

  Поводом обележавања Дана победе над фашизмом градоначелник Зајечара Бошко Ничић приредио је пријем у салону Градске управе у Зајечару за представнике амбасаде Руске федерације, а аташе Руске амбасаде Денис Кругов изразио је задовољство што се данас налази у Зајечару.

  Више
 • 30
  апр
  Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић посетио Зајечар

  Министар унутрашњих послова Републике Србије и потпредседник Владе Небојша Стефановић посетио је у Зајечар. Он је овом приликом одржао састанак са градоначелником Зајечара Бошком Ничићем и сарадницима.

  Више
 • 24
  апр
  Обележен Дан војске у Зајечару

  Полагањем венаца и цвећа на споменик палим борцима Тимочке Крајине отпочела је свечаност обележавања дана Војске Србије који се слави у знак сећања на дан када је 1815. године на празник Цвети подигнут Други српски устанак против отоманске власти.

  Више
 • 26
  мар
  Отворена аутобуска станица „Николић превоз“ у Зајечару

  У присуству великог броја званица врпцу су пресекли директор „Николић превоза“ Горан Николић, Његово Преосвештенство Епископ тимочки Господин Г. Иларион, градоначелник Зајечара Бошко Ничић и председник општине Неготин Владимир Величковић.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.