Вести

Ове године град Зајечар у организацији турнира ДОЂИ НА БАСКЕТ 2017!

Ове године град Зајечар у организацији турнира ДОЂИ НА БАСКЕТ 2017!

На школском терену Основне школе „Хајдук Вељко“ у Зајечару одржава се већ сада традиционални турнир у баскету „33″.

Трећу годину заредом група младих љубитеља кошарке са пуно ентузијазма организује овај турнир. Град Зајечар је препознао значај ове спортске манифестације као једине у овом делу града и ове године подржао турнир у баскету и укључио се у саму организацију.

Такмичење је организовано у категорији сениора (1999 и старији), кадета (2000 – 2003) и пионира (2004 и млађи).

Награда за најбољу сениорску екипу је 20.000 динара, другопласирани ће освојити 10.000 динара, док ће екипа која заузме треће место добити 5.000 динара и вечеру.

Награда у категорији кадета за прво место је 8.000, док су за најмлађе обезбеђени пехари, медаље и поклони.


* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 05
  апр
  Потписан Споразум о сарадњи између града Зајечара и Агрознања

  У Зајечару је потписан Споразум о сарадњи између града Зајечара и Пољопривредно стручне службе Агрознање. Циљ споразума је да се пољопривредним произвођачима на подручју града Зајечара пруже што бољи услови за обављање пољопривредне производње.

  Више
 • 04
  апр
  Град Зајечар уступио просторије и опрему Удружењу пчелара Грљан

  Удружењу пчелара „Грљан“ град Зајечар је уступио на коришћење просторију у селу Грљан. Такође, ово Удружење је од града добило компјутреску опрему. Овом приликом су и освештане ове просторије.

  Више
 • 02
  апр
  Пoчело пролећно уређење града Зајечара

  На седници Скупштине града повећавамо за још 20 милиона износ за летње одржавање, зато што је хаос на улицама. Проблем у овом тренутку је што фирма „Штрабаг“, једини монополиста који има асфалтну базу, неће да је покрене већ више од 15 дана.

  Више
 • 20
  феб
  Фајненшел тајмс: Зајечар град будућности!

  Британски "Фајненшел тајмс" је, на листе европских градова и региона будућности за 2018. и 2019. годину - сачињене на основу услова пословања - сврстао Ниш, Београд, Шабац, Зрењанин, Врање, Зајечар, Сремску Митровицу, Сомбор, као и Сремски округ.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.