Вести

Пријем за Гувернера Ротари Дистрикта Србије и Црне Горе у Градској управи у Зајечару

Пријем за Гувернера Ротари Дистрикта Србије и Црне Горе у Градској управи у Зајечару

Данас је у салону Градске управе градоначелник Зајечара Бошко Ничић приредио пријем за Гувернера Ротари Дистрикта Србије и Црне Горе др Бранислава М. Ранђеловића, његовог асистента Витомира Ђорђевића и Бранислава Ђурића, председника Ротари клуба Зајечар за ову годину.

Гувернер Ротари Дистрикта Србије и Црне Горе др Бранислав М. Ранђеловић је у својој званичној посети Градској управи Зајечару представио градоначелнику Бошку Ничићу планове и циљеве Ротари организације.

-Ротари клубови ће убудуће посебну пажњу посветити области екологије али и образовању, младима. Драго ми је да смо одржали састанак са градоначелником Ничићем и што подржава наш програм, рекао је Гувернер Ротари Дистрикта Србије и Црне Горе др Бранислав М. Ранђеловић.

Бошко Ничић градоначелник Зајечара је овом приликом рекао да Град Зајечар увек подржава хуманитарне активности, и да је сваки вид помоћи за наше друштво добродошао.

-Ротари клуб Зајечар има своју дугу традицију, и надам се да ће се као и до сада руководити етичким принципима и помагати у складу са својим могућностима и то оним сегментима друштва за које сматра да је помоћ неопходна, рекао је Ничић.

Ротари клуб Зајечар је данас а у оквиру својих хуманитарних активности уручио комплете постељине Дечијем одељењу Здравственог центра Зајечар. Иначе, то је само једна у низу акција Ротари клуба, поред помоћи коју пружа студентима, деци без родитељског старања, Центру за Социјални рад.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 10
  авг
  Свечани испраћај за будуће професионалне војнике

  Химном Србије „Боже правде“ данас је у Градској управи у Зајечару почела свечаност поводом испраћаја будућих ученика и кадета на школовање у Војну гимназију и Војну академију са територије Зајечарског управног округа.

  Више
 • 04
  авг
  Амбасадор Пољске у Зајечару

  Градоначелник Зајечара Бошко Ничић је приликом састанка са амбасадором Пољске и представницима Фабрике Каблова рекао да је ова фабрика оштећена, да је извршено незаконито дело и да дуг мора бити што пре измирен.

  Више
 • 27
  јул
  Поновна сарадња града Зајечара и градова северне италијанске регије

  Јуче је у Градској управи у Зајечару одржан састанак градоначелника Зајечара Бошка Ничића, Милана Станковића помоћника градоначелника, Артура Бертолиа, представника Асоцијације Балканика у Монфалконеу у Италији и Паула Сабатинија директора “Revara biomass power“ D.O.O. Београд.

  Више
 • 27
  јул
  Састанак градоначелника Ничића и директора Heiniken-а

  Градоначелник Зајечара Бошко Ничић састао се јуче са Александросом Данилидисом, директором Heiniken-а и Дејаном Ватовићем, директором Зајечарске пиваре.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.