Вести

Почело уређење Вањиног јаза, радове обишао градоначелник Бошко Ничић

Почело уређење Вањиног јаза, радове обишао градоначелник Бошко Ничић

Увелико трају радови на уређењу Вањиног јаза, популарног купалишта и излетишта многих Зајечараца.

Радове је обишао градоначелник Зајечара Бошко Ничић са сарадницима.

Како је и раније најавио градоначелник Вањин јаз ће ускоро добити нови изглед и после Попове плаже, биће једно од најлепших места за окупљање и рекреацију.

- Захвалан сам пре свега предузећу „Србијаводе“ тј. Водопривредном предузећу из Неготина које се укључило у ову акцију, јер без њихове механизације ми не би могли да започнемо ове послове, јер је Град у тешкој ситуацији, рекао је Ничић.

-Плажа ће бити пошљунчана, направиће се један мали јаз и продубити цео Вањин јаз. Потпуно ће се средити сви они пратећи елементи који су неопходни да све ово не буде само купалиште, него да буде и излетиште. Ту ће бити и столови и клупе, саградиће се и један роштиљ где ће људи моћи да на безбедан начин пале ватру и организују излете“, истакао је Ничић и додао:

-Уредиће се и само корито. Одавде ће се кренути све до плавог моста, већ идуће године да се комплетно среди корито Црног Тимока, радиће се и узводно од Вањиног јаза да се среди грмље, шибље и све оно што у месецима када су велике кише и надођу воде, заправо зауставља ток реке. Тако да ћемо убрзати ток Црног Тимока, нагласио је Ничић и додао да ће радови бити завршени за недељу дана.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 12
  окт
  Пројекат „Санација левообалног насипа Великог Тимока“ завршен!

  Градоначелник Зајечара Бошко Ничић је приликом обиласка радова у овом селу рекао да је вишегодишњи проблем изливања Великог Тимока трајно решен, да нема места бојазни када падне већа киша или када снег са околних брда крене да се топи.

  Више
 • 06
  окт
  ВЛАДА СРБИЈЕ УПУТИЛА ЗАЈЕЧАРУ ХИТНУ ФИНАНСИЈСКУ ПОМОЋ ОД 380 МИЛИОНА ДИНАРА

  Влада Републике Србије донела је одлуку да Зајечару као хитну финансијску помоћ упути 380 милиона динара, рекао је градоначелник Зајечара Бошко Ничић на конференцији за новинаре, изражавајући задовољство и захвалност како Влади Републике Србије,

  Више
 • 26
  сеп
  Асфалтирана Приједорска улица

  Асфалтирањем Приједорске улице завршен је програм асфалтирања улица планиран за 2012. годину у Зајечару. -Уговори су склопљени још тада са сада угашеном Дирекцијом за изградњу“, рекао је градоначелник Зајечара Бошко Ничић приликом обиласка радова у овој улици.

  Више
 • 19
  сеп
  Амбасадор Холандије у Зајечару

  Амбасадор Холандије у Србији Хенк ван дер Дол обишао је јуче Зајечар и том приликом одржао састанак са градоначелником Зајечара Бошком Ничићем. Градоначелник Зајечара Бошко Ничић је након састанка рекао да је упознао амбасадора са ситуацијом у граду.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.