Вести

Одржана 6. седница Градског већа

Одржана 6. седница Градског већа

Јуче 17. јула одржана је 6. седница Градског већа.

Већници су једногласно усвојили Нацрт решења о именовању Стручног тима за давање концесије за линијски превоз путника у градском и приградском саобраћају на територији Зајечара.

Усвојен је и Нацрт решења о разрешења и именовања председника и чланова Управног и Надзорног одбора Центра за социјални рад „Зајечар“.

Такође, већници су једногласно усвојили Нацрт решења о разрешењу и именовању председника и чланова надзорног одбора „Спортско пословног центра Тимок“ ДОО Зајечар.

Усвојен је и Извештај о извршењу буџета за период 01.01.2017. -30.06.2017. године.

Како је нагласио градоначелник Зајечара Бошко Ничић извршење буџета за овај период је 26, 68% или 621 милион динара.

На седници Градског већа није усвојен предлог Решења о утврђивању броја стручних и других радника чији се рад финансира из буџета града Зајечара. Градоначелник Ничић и већници дали су предлог да се фомира ново Решење по којем ће се број радника -извршилаца Центра за социјални рад у Зајечару смањити.

Већници су једногласно усвојили Предлог Решења о утврђивању текста Конкурса за расподелу средстава за суфинансирање пројеката -програма рада верских заједница за 2017.године.

На Градском већу је усвојен и Закључак о давању овлашћења градоначелнику града Зајечара за закључење Споразума о исплати дуга Заводу за јавно здравље „Тимок“ у Зајечару.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.