Вести

Одржана 6. седница Градског већа

Одржана 6. седница Градског већа

Јуче 17. јула одржана је 6. седница Градског већа.

Већници су једногласно усвојили Нацрт решења о именовању Стручног тима за давање концесије за линијски превоз путника у градском и приградском саобраћају на територији Зајечара.

Усвојен је и Нацрт решења о разрешења и именовања председника и чланова Управног и Надзорног одбора Центра за социјални рад „Зајечар“.

Такође, већници су једногласно усвојили Нацрт решења о разрешењу и именовању председника и чланова надзорног одбора „Спортско пословног центра Тимок“ ДОО Зајечар.

Усвојен је и Извештај о извршењу буџета за период 01.01.2017. -30.06.2017. године.

Како је нагласио градоначелник Зајечара Бошко Ничић извршење буџета за овај период је 26, 68% или 621 милион динара.

На седници Градског већа није усвојен предлог Решења о утврђивању броја стручних и других радника чији се рад финансира из буџета града Зајечара. Градоначелник Ничић и већници дали су предлог да се фомира ново Решење по којем ће се број радника -извршилаца Центра за социјални рад у Зајечару смањити.

Већници су једногласно усвојили Предлог Решења о утврђивању текста Конкурса за расподелу средстава за суфинансирање пројеката -програма рада верских заједница за 2017.године.

На Градском већу је усвојен и Закључак о давању овлашћења градоначелнику града Зајечара за закључење Споразума о исплати дуга Заводу за јавно здравље „Тимок“ у Зајечару.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 12
  окт
  Пројекат „Санација левообалног насипа Великог Тимока“ завршен!

  Градоначелник Зајечара Бошко Ничић је приликом обиласка радова у овом селу рекао да је вишегодишњи проблем изливања Великог Тимока трајно решен, да нема места бојазни када падне већа киша или када снег са околних брда крене да се топи.

  Више
 • 06
  окт
  ВЛАДА СРБИЈЕ УПУТИЛА ЗАЈЕЧАРУ ХИТНУ ФИНАНСИЈСКУ ПОМОЋ ОД 380 МИЛИОНА ДИНАРА

  Влада Републике Србије донела је одлуку да Зајечару као хитну финансијску помоћ упути 380 милиона динара, рекао је градоначелник Зајечара Бошко Ничић на конференцији за новинаре, изражавајући задовољство и захвалност како Влади Републике Србије,

  Више
 • 26
  сеп
  Асфалтирана Приједорска улица

  Асфалтирањем Приједорске улице завршен је програм асфалтирања улица планиран за 2012. годину у Зајечару. -Уговори су склопљени још тада са сада угашеном Дирекцијом за изградњу“, рекао је градоначелник Зајечара Бошко Ничић приликом обиласка радова у овој улици.

  Више
 • 19
  сеп
  Амбасадор Холандије у Зајечару

  Амбасадор Холандије у Србији Хенк ван дер Дол обишао је јуче Зајечар и том приликом одржао састанак са градоначелником Зајечара Бошком Ничићем. Градоначелник Зајечара Бошко Ничић је након састанка рекао да је упознао амбасадора са ситуацијом у граду.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.