Вести

Одржана 6. седница Градског већа

Одржана 6. седница Градског већа

Јуче 17. јула одржана је 6. седница Градског већа.

Већници су једногласно усвојили Нацрт решења о именовању Стручног тима за давање концесије за линијски превоз путника у градском и приградском саобраћају на територији Зајечара.

Усвојен је и Нацрт решења о разрешења и именовања председника и чланова Управног и Надзорног одбора Центра за социјални рад „Зајечар“.

Такође, већници су једногласно усвојили Нацрт решења о разрешењу и именовању председника и чланова надзорног одбора „Спортско пословног центра Тимок“ ДОО Зајечар.

Усвојен је и Извештај о извршењу буџета за период 01.01.2017. -30.06.2017. године.

Како је нагласио градоначелник Зајечара Бошко Ничић извршење буџета за овај период је 26, 68% или 621 милион динара.

На седници Градског већа није усвојен предлог Решења о утврђивању броја стручних и других радника чији се рад финансира из буџета града Зајечара. Градоначелник Ничић и већници дали су предлог да се фомира ново Решење по којем ће се број радника -извршилаца Центра за социјални рад у Зајечару смањити.

Већници су једногласно усвојили Предлог Решења о утврђивању текста Конкурса за расподелу средстава за суфинансирање пројеката -програма рада верских заједница за 2017.године.

На Градском већу је усвојен и Закључак о давању овлашћења градоначелнику града Зајечара за закључење Споразума о исплати дуга Заводу за јавно здравље „Тимок“ у Зајечару.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 04
  авг
  Амбасадор Пољске у Зајечару

  Градоначелник Зајечара Бошко Ничић је приликом састанка са амбасадором Пољске и представницима Фабрике Каблова рекао да је ова фабрика оштећена, да је извршено незаконито дело и да дуг мора бити што пре измирен.

  Више
 • 01
  авг
  Пријем за Гувернера Ротари Дистрикта Србије и Црне Горе у Градској управи у Зајечару

  Данас је у салону Градске управе градоначелник Зајечара Бошко Ничић приредио пријем за Гувернера Ротари Дистрикта Србије и Црне Горе др Бранислава М. Ранђеловића, његовог асистента Витомира Ђорђевића и Бранислава Ђурића, председника Ротари клуба Зајечар за ову годину.

  Више
 • 31
  јул
  Одржана 8. седница Градског већа

  Већници су већином гласова усвојили Нацрте решењa о разрешењу члана Школског одбора Основне школе „Јеремија Илић Јегор“ у Рготини и Нацрте о разрешењу и именовању члана Школског одбора Основне школе „Вук Караџић у Великом Извору.

  Више
 • 29
  јул
  Oдржана je 7. седница Градског већа града Зајечара

  Већници су усвојили измене одлука о месним заједницама, локалним комуналним таксама и јавним паркиралиштима. Већином гласова усвојен је Нацрт Решења о давању сагласности на Статут Народног музеја „Зајечар“.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.