Вести

Његово Преосвештенство Епископ тимочки Иларион на пријему у Градској управи у Зајечару

Његово Преосвештенство Епископ тимочки Иларион на пријему у Градској управи у Зајечару

У салону Градске управе у Зајечару данас је градоначелник Зајечара Бошко Ничић са помоћником градоначелника за верска питања Миланом Станковићем приредио пријем за Његово Преосвештенство Епископа тимочког Господина Илариона и свештенство.

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић са сарадницима упутио је Епископа тимочког у планове Града Зајечара за наредни период и изразио жељу за сарадњом са верском заједницом.

Његово Преосвештенство Епископ тимочки Господин Иларион пожелео је градоначелнику Зајечара и његовим сарадницима пуно среће у даљем раду и подржао је ново руководство града.

На састанку се разговарало о будућим заједничким пројектима Града и Цркве, али и о предстојећем Фестивалу хришћанске културе који ће у септембру бити одржан у Зајечару.

Такође, на састанку је усаглашено и да 7. септембар више не буде датум када се прославља Дан града Зајечара.

Договорена је блиска сарадња и међусобна подршка Града Зајечара и Цркве у наредном периоду.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 19
  сеп
  Амбасадор Холандије у Зајечару

  Амбасадор Холандије у Србији Хенк ван дер Дол обишао је јуче Зајечар и том приликом одржао састанак са градоначелником Зајечара Бошком Ничићем. Градоначелник Зајечара Бошко Ничић је након састанка рекао да је упознао амбасадора са ситуацијом у граду.

  Више
 • 18
  сеп
  Oдржана 13. седница Градског већа града Зајечара

  На седници је усвојен Нацрт одлуке о трећем допунском буџету града Зајечара за 2017. годину. Овим ребалансом буџет је увећан за око 11 милиона динара и извршене су промене у оквиру одређених апропријација.

  Више
 • 04
  сеп
  Градоначелник Ничић са представницима НИС-а

  Почиње истраживање 45 км територије како би се утврдиле резерве бакра, злата и осталих племенитих метала на подручју Зајечара. Данас је градоначелник Зајечара одржао још један састанак са представницима НИС-а Сектор за развој.

  Више
 • 29
  авг
  ЗАЈЕЧАР ДОБИЈА СРЕДСТВА ЗА УРЕЂЕЊЕ АТАРСКИХ ПУТЕВА!

  Град Зајечар је прошао на конкурсу по пројекту „Уређење некатегорисаних путева и отресишта у 2017. години“, који је раније расписала Управа за пољопривредно земљиште при Министарству пољопривреде, шумарства и водопривреде.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.