Вести

Саопштење за јавност Градске изборне комисије

Саопштење за јавност Градске изборне комисије

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Градска изборна комисија Зајечар, на својој седници одржаној 28.02.2017. године, прописала је обрасце за подношење изборних листа за одборнике Скупштине града Зајечара на локалним изборима заказаним за 23. април 2017. године, на основу Одлуке председника Народне скупштине Републике Србије од 27.02.2017. године.

Политичке странке, коалиције политичких странака и групе грађана ове обрасце могу преузети са сајта града Зајечара, www.zaјеcar.info, секција „ДОКУМЕНТИ-ОБРАСЦИ“ или у Информативно-услужном центру Градске управе Зајечар, сваког радног дана од 7,30-15,30 часова, почев од 28.02.2017. године.

Политичке странке, коалиције политичких странака и групе грађана своје изборне листе за одборнике Скупштине града Зајечара могу доставити Градској изборној комисији најкасније до 07.04.2017. године, до 24,00 часова.

Изборне листе, подносиоци могу подносити сваког радног дана од 7,30-15,30 часова, а након утврђеног радног времена, односно у нерадни дан, најкасније до 20,00 часова, с тим да се њихово подношење, у том случају, мора најавити секретару Градске изборне комисије, како би се обезбедило присуство чланова Комисије.

ГРАДСКА ИЗБОРНА КОМИСИЈА
28.02.2017. године

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 05
  апр
  Потписан Споразум о сарадњи између града Зајечара и Агрознања

  У Зајечару је потписан Споразум о сарадњи између града Зајечара и Пољопривредно стручне службе Агрознање. Циљ споразума је да се пољопривредним произвођачима на подручју града Зајечара пруже што бољи услови за обављање пољопривредне производње.

  Више
 • 04
  апр
  Град Зајечар уступио просторије и опрему Удружењу пчелара Грљан

  Удружењу пчелара „Грљан“ град Зајечар је уступио на коришћење просторију у селу Грљан. Такође, ово Удружење је од града добило компјутреску опрему. Овом приликом су и освештане ове просторије.

  Више
 • 02
  апр
  Пoчело пролећно уређење града Зајечара

  На седници Скупштине града повећавамо за још 20 милиона износ за летње одржавање, зато што је хаос на улицама. Проблем у овом тренутку је што фирма „Штрабаг“, једини монополиста који има асфалтну базу, неће да је покрене већ више од 15 дана.

  Више
 • 20
  феб
  Фајненшел тајмс: Зајечар град будућности!

  Британски "Фајненшел тајмс" је, на листе европских градова и региона будућности за 2018. и 2019. годину - сачињене на основу услова пословања - сврстао Ниш, Београд, Шабац, Зрењанин, Врање, Зајечар, Сремску Митровицу, Сомбор, као и Сремски округ.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.