Вести

Саопштење за јавност Градске изборне комисије

Саопштење за јавност Градске изборне комисије

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Градска изборна комисија Зајечар, на својој седници одржаној 28.02.2017. године, прописала је обрасце за подношење изборних листа за одборнике Скупштине града Зајечара на локалним изборима заказаним за 23. април 2017. године, на основу Одлуке председника Народне скупштине Републике Србије од 27.02.2017. године.

Политичке странке, коалиције политичких странака и групе грађана ове обрасце могу преузети са сајта града Зајечара, www.zaјеcar.info, секција „ДОКУМЕНТИ-ОБРАСЦИ“ или у Информативно-услужном центру Градске управе Зајечар, сваког радног дана од 7,30-15,30 часова, почев од 28.02.2017. године.

Политичке странке, коалиције политичких странака и групе грађана своје изборне листе за одборнике Скупштине града Зајечара могу доставити Градској изборној комисији најкасније до 07.04.2017. године, до 24,00 часова.

Изборне листе, подносиоци могу подносити сваког радног дана од 7,30-15,30 часова, а након утврђеног радног времена, односно у нерадни дан, најкасније до 20,00 часова, с тим да се њихово подношење, у том случају, мора најавити секретару Градске изборне комисије, како би се обезбедило присуство чланова Комисије.

ГРАДСКА ИЗБОРНА КОМИСИЈА
28.02.2017. године

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.