Вести

Усвојен први ребаланс буџета у овој години

Усвојен први ребаланс буџета у овој години

Одборници Скупштине Града Зајечара усвојили су први овогодишњи ребаланс буџета као и Одлуку о задуживању града у висини од 220 милиона динара.
Како је истакао председник Скупштине Града Зајечара, Саша Мирковић, у претходних 10 месеци град се није задуживао, али је вратио 200 милиона динара кредита.
Мирковић је упознао градски парламент са налогом тужилаштва да се изместе тезге са садашње зелене пијаце и затвори јавна гаража због угрожене безбедности грађана. Он је истакао да је град уложио 40 милиона динара а република више од 100 милиона за овај капитални објекат.

“То је само још један показатељ како је радила претходна власт. Сада је велико питање да ли ће пијаца моћи да се реконструише или ће морати да се руши,

казао је Мирковић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.