Вести

Редовна седница Савета за безбедност саобраћаја

Редовна седница Савета за безбедност саобраћаја

Чланови Савета за безбедност саобраћаја града Зајечара разматрали су на данашњој седници више дописа и обавештења из домена саобраћаја,а додељена су и конкретна задужења.

На позив мештанина Велике Јасикове стручни тим ће отићи у ово село како би проценио где треба да буде постављена саобраћајна сигнализација, док ће од надлежног министарства и ЈП „Путеви Србије“ бити затражено да буде саниран део пута на деоници државног пута од Боровца до моста на Белом Тимоку.

Чланови Савета су обавештени да је у току рани јавни увид у планове генералне регулације града Зајечар, како би до 8.априла могли да поднесу предлоге из домена саобраћаја Одељењу за стамбено-комуналне послове и урбанизам.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 16
  мај
  Зајечар: Одржана седница Савета за безбедност саобраћаја

  авет за безбедност саобраћаја града Зајечара је на јучерашњој седници донео закључак и поднео иницијативу да се с обзиром на лоше стање коловоза у улици Железничкој у Зајечару, ограничи кретање одређеним категоријама теретних возила.

  Више
 • 05
  сеп
  Септембар - месец саобраћајне едукације првака

  Од 20.јуна до 30.јула у улицама првог и другог приоритета, као и у зони у близини основних и средњих школа, дечјих вртића и Дома ученика средњих школа урађена је хоризонтална сигнализација, речено је на седници Савета за безбедност саобраћаја. У септембру је предвиђена саобраћајна едукација првака.

  Више
 • 01
  јул
  СБС о паркирању мотоцикала

  Од 20.јуна, када је почело обележавање хоризонталне сигнализације у граду, урађено је 32% од планираних радова, речено је на данашњој седници Савета за безбедност саобраћаја града Зајечара.

  Више
 • 20
  јун
  "Сабор на Тројицу" одржан у Боровцу

  Мештани Боровца крај Зајечара и њихови пријатељи традиционално се у селу окупљају за сеоску заветину –Тројицу. Дружење уз песму и игру прерасло је пре неколико година у манифестацију „Сабор на Тројицу.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.