Вести

Редовна седница Савета за безбедност саобраћаја

Редовна седница Савета за безбедност саобраћаја

Чланови Савета за безбедност саобраћаја града Зајечара разматрали су на данашњој седници више дописа и обавештења из домена саобраћаја,а додељена су и конкретна задужења.

На позив мештанина Велике Јасикове стручни тим ће отићи у ово село како би проценио где треба да буде постављена саобраћајна сигнализација, док ће од надлежног министарства и ЈП „Путеви Србије“ бити затражено да буде саниран део пута на деоници државног пута од Боровца до моста на Белом Тимоку.

Чланови Савета су обавештени да је у току рани јавни увид у планове генералне регулације града Зајечар, како би до 8.априла могли да поднесу предлоге из домена саобраћаја Одељењу за стамбено-комуналне послове и урбанизам.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.