Вести

Душан Фировић остаје члан Градског већа

Душан Фировић остаје члан Градског већа

Душан Фировић остаје члан Градског већа. Овакву одлуку донели су одборници Скупштине града тајним гласањем.

Након што су преузета 33 листића за гласање, три су била неважећа, три за разрешење, а 27 против.

Предлог за разрешење Душана Фировића са јавне функције поднео је градском парламенту градоначелник Велимир Огњеновић након што је Агенција за борбу против корупције изрекла меру јавног објављивања препоруке за његово разрешење.

И ово скупштинско заседање протекло је у предизборној атмосфери, тако да је одговарајући на оптужбе једног од одборника да прима дуплу месечну накнаду, Стефан Занков, председник градског парламента одговорио да је на сталном раду у Скупштини града и да једино ту прима плату, а да ће се по престанку мандата вратити у фирму из које је дошао.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 31
  јан
  У Зајечару одржана 63.седница Градског већа

  Данас је у Зајечару одржана 63. седница Градског већа којом је председавао заменик градоначелника Владимир Виденовић. Градски већници су усвојили Нацрт Одлуке о ангажовању ревизора за обављање екстерне ревизије Завршног рачуна буџета града Зајечара за 2022. годину,

  Више
 • 27
  јан
  ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРЕДЛАГАЊЕ КАНДИДАТА И КАНДИДАТКИЊА ЗА ЧЛАНОВЕ И ЧЛАНИЦЕ САВЕТА ЗА МЛАДЕ

  Oвом приликом желим да вас позовем да предложите кандидате и/или кандидаткиње за чланове и чланице Савета за младе Града Зајечара чије оснивање за циљ има усклађивање активности у вези са остваривањем омладинске политике Града Зајечара.

  Више
 • 27
  дец
  Одржана 61.седница Градског већа у Зајечару

  Данас је одржана 61.седница Градског већа у Зајечару. На седници већа којом је председавао градоначелник Зајечара и председник Градског већа Бошко Ничић усвојен је Нацрт Одлуке о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања пољопривредног земљишта у државној својини на коришћење у непољопривредне сврхе,

  Више
 • 24
  нов
  У Зајечару одржана 56. седница Градског већа

  Данас је у сали Скупштине града Зајечара одржана 56. седница Градског већа којом је председавао Бошко Ничић председник Градског већа и градоначелник Зајечара.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.