Вести

48. седница Градског већа Града Зајечара

48. седница Градског већа Града Зајечара

На 48. седници Градског већа Града Зајечара, коју је 11. децембра 2013. године по хитном поступку одржао заменик председника Градског већа др Мирко Николић, разматран је и усвојен Нацрт одлуке о 10. допунском буџету Града Зајечара за 2013. годину. Веће је прихватило и Амандман на члан 1. и члан 7. Предлога одлуке о буџету Града Зајечара за 2014. годину, који је поднео одборник Дејан Здравковић. Амандманом се предвиђа прерасподела средстава и планира 20 милиона динара за подстицај запошљавања у наредној години. Веће је усвојило нацрте: Одлуке о завршном рачуну буџета Града Зајечара за 2012. годину, Одлуке о оснивању Јавног комуналног предузећа "Хигијена" Зајечар, Одлуке о оснивању Установе "Гитаријада" Зајечар и Одлуке о критеријумима и мерилима за уговарање висине накнаде за уређење грађевинског земљишта.

Чланови већа сагласили су се и са нацртима решења о давању сагласности на: Програм пословања са финансијским планом за 2013. годину, Ребаланс финансијског плана пословања за 2013. годину након доношења Одлуке о петом допунском буџету Града Зајечара за 2013. годину и Ребаланс финансијског плана пословања за 2013. годину након доношења Одлуке о шестом допунском буџету Града Зајечара за 2013. годину ЈП "Дирекција за изградњу" Зајечар, као и Нацрт Програма уређења грађевинског земљишта и комуналне изградње Града Зајечара за 2013. годину. На овој седници Градског већа разматрани су и усвојени нацрти Решења о образовању Комисије за планове Града Зајечара, Закључка о давању сагласности на примену урбанистичких планова, те Одлуке о организовању, финансирању и условима рада Саветника за заштиту права пацијената.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.