Вести

Ове године зониране школе у Рготини и Великом Извору

Ове године зониране школе у Рготини и Великом Извору

Јавно предузеће „Путеви Србије“ обавило је претходних месеци зонирање школа у Рготини и Великом Извору, а у плану је да наредне године изврши зонирање школа у Вражогрнцу и Звездану. То подразумева израду платформе, пешачког прелаза, пешачке ограде која децу усмерава на пешачки прелаз, хоризонталне и вертикалне саобраћајне сигнализације. Ово је данас речено на седници Савета за безбедност саобраћаја града Зајечара, приликом разматрања захтева Основне школе „Доситеј Обрадовић“ у Вражогрнцу да се због безбедности ђака видно обележе пешачки прелази и постави одговарајућа сигнализација.

На скупу је усвојен Правилник о раду Савета за безбедност саобраћаја и договорено да се на идућој седници разматра извештај о изведеним радовима у улици „Николе Пашића“.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.