Вести

Ове године зониране школе у Рготини и Великом Извору

Ове године зониране школе у Рготини и Великом Извору

Јавно предузеће „Путеви Србије“ обавило је претходних месеци зонирање школа у Рготини и Великом Извору, а у плану је да наредне године изврши зонирање школа у Вражогрнцу и Звездану. То подразумева израду платформе, пешачког прелаза, пешачке ограде која децу усмерава на пешачки прелаз, хоризонталне и вертикалне саобраћајне сигнализације. Ово је данас речено на седници Савета за безбедност саобраћаја града Зајечара, приликом разматрања захтева Основне школе „Доситеј Обрадовић“ у Вражогрнцу да се због безбедности ђака видно обележе пешачки прелази и постави одговарајућа сигнализација.

На скупу је усвојен Правилник о раду Савета за безбедност саобраћаја и договорено да се на идућој седници разматра извештај о изведеним радовима у улици „Николе Пашића“.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 16
  мај
  Зајечар: Одржана седница Савета за безбедност саобраћаја

  авет за безбедност саобраћаја града Зајечара је на јучерашњој седници донео закључак и поднео иницијативу да се с обзиром на лоше стање коловоза у улици Железничкој у Зајечару, ограничи кретање одређеним категоријама теретних возила.

  Више
 • 13
  мај
  Велики Извор: Још једном потекла вода студена!

  Манифестацију је отворила помоћница градоначелника Зајечара Елена Петровић која је овом приликом рекла да је велики број мештана и младих који су били на манифестацији, управо знак да ово село живи.

  Више
 • 09
  мај
  Велики Извор: „Потекла вода студена“ у суботу

  У такмичарском делу наступиће осам културно-уметничких друштава : Ђорђе Генчић“ из Великог Извора, „Слога“ из Вражогрнца, „Зоран Гајић“ из Рготине, „Божур“ из Звездана, „Граничар“ из Халова, „Градец“ из Градскова, „Дубочане“ и „Лубница“ из истоимених села.

  Више
 • 04
  јул
  У суботу Ивањдански сабор „Рготина 2018“

  У Рготини ће у суботу 7. јула бити одржан традиционални Ивањдански сабор „Рготина 2018“. Програм ће почети у 17:30 фудбалском утакмицом између ветерана Рготине и ветерана општине Макреш у Бугарској.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.