Вести

Завршен 7. Међународни позоришни фестивал за децу

Завршен 7. Међународни позоришни фестивал за децу "Чар, чар, Зајечар"

Доделом награда у Позоришту Тимочке крајине "Зоран Радмиловић" у Зајечару спуштена је завеса на 7. Међународни позоришни фестивал за децу под називом "Чар,чар, Зајечар".

Представа „Чаробњак из Оза“ у извођењу Краљевачког театра по процени стручног жирија добила је награду за колективну глумачку игру. У категорији луткарских представа за најбољу је проглашена представа „Бременски музиканти“ Луткарског позоришта из Видина, док је представа „Чаробњак из Оза“ побрала највише симпатија публике.

У част награђених одиграна је представа “Аутобиографија” по текту Бранислава Нушића у извођењу Дечијег центра Зајечар која је одушевила публику на затварању фестивала.

Претпоследње вечери фестивала најмлађим Зајечарцима представило се Крушвачко позориште представом “Немушти језик”. Токо ммилнулих седам фестивласких дана у Зајечару је наступило шест позоришних трупа ис Србије и Бугарске.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.