Вести

Усвојен нацрт одлуке Стратегије локалног економског развоја града Зајечара

Усвојен нацрт одлуке Стратегије локалног економског развоја града Зајечара

Чланови Градског већа прихватили су данас Нацрт одлуке о усвајању Стратегије локалног економског развоја града Зајечара до 2020.године. Овим важним документом дефинишу се основни правци развоја града у наредном периоду.

Дата је сагласност и на нацрте одлуке о управљању гробљима и погребним услугама на територији града, као и на допуну одлуке о социјалној заштити, која омогућава формирање Центра за младе, који ће се бавити превентивним радом са младима у оквиру Центра за социјални рад.

Чланови Градског већа разматрали су извештај о раду у школској 2014/2015.години и планове пословања за школску 2015/2016.годину ПУ „Ђулићи“ и прихватили Нацрт решења о именовању координатора за ромска питања.

Након разматрања захтева Удружења „Чесме“ и УТП“Србија“ поновљен је више пута изречен став да су артеске чесме јавно добро и да ће тако и остати.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.