Вести

Зајечарска библиотека позива малишане да пишу Деда Мразу Фото: cekit.rs

Зајечарска библиотека позива малишане да пишу Деда Мразу

Поводом новогодишњих празника Матична библиотека „Светозар Марковић“ у Зајечару позива децу да напишу писмо Деда Мразу.

Писмо Деда Мразу би требало да садржи неки предлог, молбу, идеју или решење за неке проблеме који се тичу деце из целог света или наше околине, здравља, културе, саосећања, помоћи другима, доброчинстава, разумевања, различитости… Писмо може да буде осим писане поруке и у виду цртежа, песме или приче.

Потребно је само спаковати писмо у коверту, уз име, презиме, разред и школу и доставити на адресу Матична библиотека „Светозар Марковић“, Кумановска 2, 19000 Зајечар, за Дечије одељење или донети лично на Дечије одељење до 25. децембра.

Позив се односи на сву заинтересовану децу, без обзира на узраст, кажу у зајечарској библиотеци.

Од пристиглих писама зајечарска библиотека ће организовати изложбу у уторак, 29. децембра од 12 сати, а најинтересантнија писма прочитаће Деда Мраз лично, поручују из зајечарске библиотеке.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.