Вести

Подношење пријава за помоћ пољопривредницима од 27. новембра

Подношење пријава за помоћ пољопривредницима од 27. новембра

Европска унија, у оквиру друге фазе помоћи поплављеним подручјима у Србији, помаже опоравак малих пољопривредних домаћинстава, кроз пројекат који спроводи Организација за храну и пољопривреду Уједињених нација – ФАО.

Помоћ Европске уније је, кроз овај програм, до сада добило више од 26.000 пољопривредних домаћинстава у Србији, који су претрпели штету у прошлогодишњим поплавама.

Подношење пријава почиње у петак, 27.новембра и трајаће две недеље, а распоред по селима биће објављен у Месним канцеларијама.

Пројекат помоћи пољопривредницима финансира Европска унија, а спроводи Организација за храну и пољопривреду Уједињених нација – ФАО.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.